keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Odottavan aika on pitkä

Mää oon nyt kyllä vähän nolona, kun taas on menny joku sata vuotta viime kirjotuksesta. 
No mutta, kaikkea ihanaa on tapahtumassa tänä keväänä! Ihan ekkana: Me lähtään isukin kanssa reissuun! Toukokuulle ostettiin lennot ihanaan, vihreään Irlantiin. Lähtö on 16.5.2014 ja takas ollaan 20.5.2014. Kolme yötä Irlannissa ja tullessa yks yö Helsingissä ennen lentoa takas Ouluun. Me niin ootetaan tota reissua. Oon aina haaveillu käyväni Irlannissa ja nyt se on viimein totta. Sehän vois olla meidän häämatka, näin niinku kaks vuotta myöhässä, hehe. Ja samalla se on meidän isukin synttärimatka, sattuu sopivasti hääpäivän ja synttäreiden väliin tuo reissu. Guinnessin tehtaalla käydään ehottomasti kierros, sen lisäksi sitten Glendalough:ssa National Parkissa. Enniskerryyn mennään kaheksi yöksi ja yheksi yöksi minun serkun luo Dubliniin (mikäli vielä asuvat siellä!). Tässäpä vähän googlettamalla löytyneitä kuvia niistä maisemista mihin mennään!

Vesiputous Enniskerryssä
Vesiputous Enniskerryssä



Glendalough


Ja Enniskerryssä ajateltiin yöpyä Bed&Breakfast majotuksessa.

Jotain tällasta <3

Jotain tällasta <3



Nyt on taas hiljasta kun neiti nukkuu ja saan ihan itekseni kirjotella blogiin ja juoda kahvia. Annoin myös ittelleni luvan syödä korvapuustia kun sisko ja hänen mies ystävällisesti toivat mukanaan kun kävivät aamukaffella. Ollaan neidin kanssa taas flunssassa ja alan pikkuhiljaa kyllästyä tähän. Tämä on jo ööö, viides (?) flunssa tässä muutaman kuukauden sisään ja oon varma että se johtuu tästä asunnosta. Ennen ei sairasteltu ollenkaan! Itseasiassa tää flunssa ja nykynen asunnon tilanne vois toimia "aasinsiltana" siihen seuraavaan kevään odottamisen aiheeseen nimittäin....MUUTTO! Ainakin toivon mukaan muutetaan tässä kevään aikana. Aluksi etittiin pelkästään rivitaloasuntoa mutta laajennettiin hakua luhtitalon alakertaan ja nyt ollaan jo päädytty siihen että voitais muuttaa myös kerrostaloon jos sopiva asunto hissillisestä kerrostalosta löytyis. Ja nyt ollaanki itseasiassa menossa huomenna kattomaan yhtä tosi kivaa ja tosi kivalta paikalta, ois yks ihana ystäväkin lähellä. <3 Noh, mutta ei mennä asioiden edelle kuitenkaan. Haluaisin vaan niiiin paljon jo uuden asunnon, en enää jaksa ettiä. 

Meidän neiti on oppinu jo kävelemään! ihan uskomatonta, äskönhän se oli vielä vauva! Tai no ei se vielä koko aikaa kävele mutta kyllä se pääosin yrittää kävelemällä jo edetä ja onnistuuki siinä jo yllättävän hienosti! Välillä ihan säikähtää, kun se kävelee vastaan. Niin ja sanojakin tulee jo vaikka mitä..mm.Äiti, kato, joo, kiitti, kiikkaa, pappa, mamma...vieläköhän niitä muita oli. Onhan se ihanaa kun se huutelee "äitiiii!" sulattaa sydämmen <3

Tänään on ihana sää ja nautiskelen siitä näin blogia kirjotellen ja ikkunasta ulos kattoen, hehee. Ei mutta ei sitä flunssassa jaksa lähtä kovin hirveesti tuonne ulos riehumaan. Ja piristää tuo aurinko mieltä pelkästään ikkunan kauttaki. 
Huomenna me kuitenkin aijotaan liikkua ulos päivälläkin nimittäin mennään sinne asuntonäyttöön jo aamupäivällä ja iltapäivällä meidän neiti alottaa musiikkikerhon! Se on kyllä sinne ihan omiaan, on niin kova tanssimaan..oli se musiikki sitten mitä hyvänsä! 
En oo vieläkään laittanu niitä 1v. kuvia neidistä, tai sitä päivitystä. Oon ihan luuseri kun en oo saanu aikaseksi. Mutta ehkä mää seuraavassa postauksessa sitten..(niin niin!) 
No mutta tässä vielä tunnelmia mamman vapaasta hetkestä kuvien muodossa.
Tuo aurinko!! ihanaa.

Kahvia ja pullaa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti