tiistai 29. lokakuuta 2013

Vuosikas

Ohoh, 1v. synttäribileistä on jo yli viikko!
Meillä oli oikein mukavat synttäribileet. Lisäksi tää mamma pääsi vähän tuulettumaan samaisena viikonloppuna ihanien tyttöjen kanssa Pmmp:n keikalle. Keikka oli ihan mahtava, tunnelma loistava ja seura mitä parhain. <3
Neitin synttärikakku haettiin lauantaina aamulla ja olihan se sievä! Maidoton ja gluteeniton kakku maistu myös oikein hyvin meidän pikkulikalle.
Meidän hieno kakku
Juhlimassa mukana oli perheen ja kummien lisäksi muutama läheinen ystävä, saan olla kyllä kiitollinen että meidän elämään on tullut niin ihania ihmisiä. Ilman kaikki läheisiä ihmisiä ois aika rankkaa, ellei mahdotontakin jaksaa.

Neiti sai aivan ihania lahjoja! Kaikkia en kerennyt kuvaamaan ja nyt ne on jo ympäri asuntoa...mutta tässä muutamia ihania lahjoja
Taaperokärry, jonka idean neiti tais ymmärtää vähän väärin ;)
Tämä on ollu kyllä ihan super suosittu meillä!

Suloinen yövalo

Ihana kilppari-vetolelu

Duplot on in :)
Ihana villapuku,jonka minun rakas ystävä oli neidille tehnyt

Synttäreiden jälkeisellä viikolla meillä kävi Ossi kuvailemassa tyttöä ja vähän samalla koko perhettäkin. Laitan siitä kuvaussessiosta erillisen päivityksen kunhan kaikki kuvat saadaan meille asti. Neiti oli reippaana vaikkakin tavanomaista hiljasempi ja rauhallisempi. Lisäksi syli ois ollu kaikkein mieluisin paikka valokuvauksen aikana, tais vähän jännittää ;)
Kuvista tuli aivan ihania!

Nyt viime viikonloppu istuttiinkin sitten päivystyksessä kun neitiin iski enterorokko/joku virustauti. Yltäpäältä rakkulanäppyjen peitossa ja korkeassa kuumeessa meni koko viikonloppu. Nesteytys onnistuttiin välttämään kun likka päättikin reilun vuorokauden syömättömyyden/juomattomuuden jälkeen reipastua. Kuume oli jo sunnuntaina pois ja ruokakin maistu. Mutta voin kertoa, että äidin ja isin usko oli koetuksella kun pari vuorokautta käytännössä valvottiin. Huhhuh.
Eilen oli neuvolapäiväkin. Pituutta oli tullu 2,5cm ja painoakin jopa 100g :D Juhlia saatiin siis, nimittäin viime kerroilla se paino on yleensä menny miinukselle..

Nyt me sitten jännitetään että miten torstaina käy kun on aika allergiapolille. Pahoin pelkään, että sielläkin aletaan tälle "siedätetään, siedätetään"-linjalle. Tosiasia vaan on ettei meillä enää kenenkään terveys kestä tätä siedättämistä. Joskushan meidänki on saatava nukkua.
Jännätään siis että kuinka käy. En aijo poistua sieltä polilta ennen ku joku alkaa meitä auttamaan!

Likka 1v.
No mutta, tää mamma ois nyt sitten virallisesti ens kesän loppuun saakka kotona. Hoitovapaa siis jatkuu.
Lisää kuvateksti
Eihän tuota tyttöä vois hoitoon viedäkkään kun allergiat vaivaa..
Nyt mulla jo ajatus pomppii ja lisäksi tuolta makkarista kuuluu "kalikali", tais mamman pikku enkeli herätä!

Mukavaa viikkoa kaikille :)



2 kommenttia:

  1. YMPÄRISUUNNITELMA SINGLEILLE, SYRILLE JA HERPEILLE, Hv / Aids 5 vuotta sitten minulla oli syyliä, minua hoidettiin nesteellä, jota levitettiin syyliin, jotka jatkoivat kasvua ja leviämistä ... Seuraavat 2 lääkäriä tekivät laserleikkauksen niiden poistamiseksi. Vuosi leikkauksen jälkeen he kasvoivat takaisin lähelle paikkaa, missä ensimmäiset olivat, joten minulle lopulta kerrottiin, että se oli SHINGLE. Minulla on ollut se hyvin kauan, sain sen huijattavalta poikaystäväni kädeltä ja sain selville, että hän oli myös saanut tartunnan ja lopetin välisen suhteen. Syylät olivat niin hämmentyneitä, koska ne alkoivat levitä kaikkialle. Olen käsitellyt näitä asioita hyvin kauan. Viimeinen hoito, jonka otin, oli noin 2 vuotta sitten, ja hain luonnollista hoitoa Dr.JAMESin yrttilääkkeeltä, viikko hoidon levittämisen jälkeen kaikki syylät olivat poissa. Nyt on 2 vuotta ja muutama kuukausi, minulla ei ole yhtäkään syyliä tai mitään SHINGLE-oireita. wow "" se on hienoa, tohtori JAMES on vihdoin parantanut minut. Jokainen, joka asuu SHINGLESin kanssa, ottaa yhteyttä Dr.JAMESiin luonnollisiin hoitoihin. Tätä kasviperäistä lääkettä on helppo juoda ilman sivuvaikutuksia. Dr.James on parantanut sairauksia, kuten Parkinsonin tauti, skitsofrenia, keuhkosyöpä, rintasyöpä, kolo-peräsuolisyöpä, verisyöpä, eturauhassyöpä, epilepsia Dupuytrenin tauti, keliakia, Creutzfeldt – Jakobin tauti, aivojen amyloidiangiopatia, ataksia, niveltulehdus, Amyotrofinen lateraaliskleroosi, fibromyalgia, fluorokinolonimyrkyllisyys
    Oireyhtymä Fibrodysplasia Ossificans ProgresS skleroosi, kohtaukset, Alzheimerin tauti, lisämunuaiskuoren karsinooma Astma, allergiset sairaudet, Copd, glaukooma, kaihi, makulaarinen rappeuma, sydän- ja verisuonisairaudet, keuhkosairaudet. , Verenpainetauti, Lymen tauti, verisyöpä, aivosyöpä, rintasyöpä, keuhkosyöpä, munuaissyöpä, HIV / aids, herpesvirus, hepatiitti B, maksatulehdus, diabetes, fibroosi. Ota yhteyttä tohtori Jmaesiin, joka paransi minut sähköpostitse [drjamesherbalmix@gmail.com]. .

    VastaaPoista